Hej alle

Vi er ved at ændre sammensætningen af transportudvalget, derfor har vi brug for nogen der har lyst til at træde ind i følgende opgaver:

  • Lager: 4-5 personer, der vil stå for lageret fra efteråret og fremadrettet, planlægning af de arbejdsdage der er på lageret, er i sammenarbejde med transportudvalget, det drejer sig om 6 dag pr. tur. Det er lageret i Jylland, det drejer sig om : Adressen er, Fynslund vej 17, 6640 Lunderskov
  • Transportudvalget: her vil der komme til at mangle 3-4 personer, der vil tage sig af, alt der har med ansøgninger, registrering, planlægning af forår/efterårs tur, og tage til Rumænien hvor det hele skal afleveres, etc.

Hvis der er nogen der ønsker at stå for, nogle af disse opgaver, så skriv til mig på mail jnab.dyrup@taasingemail.dk Det er lidt svært helt at uddybe, hvad hver enkelt opgave går ud på, men jeg vil prøve at dele opgaverne ud i små bider, men skriv endelig, hvis der var en opgave I synes ser spændende ud, så vil jeg uddybe hvad den går ud på.

Mvh Brian Dyrup.