Medlemskab

Bliv medlem nedenfor

Medlemsskab

Med dit kontingent støtter du foreningen økonomisk og har ikke andre forpligtelser. Har du lyst, er du meget velkommen til at deltage i en eller flere af foreningens aktiviteter via din lokalgruppe.

Støttemedlemskab giver desuden mulighed for at deltage i foreningens besøgsture.

Du kan derudover vælge at blive kontaktperson for et barn eller en venskabsfamilie. For at blive dette skal foreningen indhente en børneattest på dig.

Kontingent: 375 kr. årligt

Som medlem kan du følge med i foreningens aktiviteter via vores interne facebookgruppe, den officielle facebookside, medlemsbladet, der bliver sendt på mail, samt til generalforsamlinger

Kontaktfamilie

Du får tildelt et barn eller en venskabsfamilie, som du er kontaktfamilie for. Du modtager navn, foto, alder og evt. oplysninger om børnehjem. 

Hvad indebærer det?

Du forpligter dig til 2 gange årligt at sende enten pakke med praktiske ting til hverdagen og lidt til sjov og adspredelse eller penge. Transporterne kører forår og efterår og annonceres i medlemsbladet under ”Nyt fra grupper og udvalg” samt på sociale medier. Banankasser er det mest brugte at sende ting i og gør det nemmere for transportholdet at stable kasserne.

Du har mulighed for at besøge dit barn eller familie i Rumænien.

Hvis du er kontaktfamilie for et barn, vil du ved hver transport modtage et brev, hvor barnet takker for pakken.
Mange familier holder også kontakten med deres familie eller barn via facebook.

Nedenfor kan du se en video om at være pakkefamilie

Enkeltbidrag/gavebrev

Du kan vælge at indbetale et gavebeløb som en engangsforeteelse.

Du kan oprette et såkaldt gavebrev på et fast månedligt/årligt beløb.

Foreningen er godkendt som humanitær forening, og bidrag til foreningen er derfor begrænset fradragsberettiget i hht. ligningsloven.

 

RP92-1