Medlemskab

Bliv medlem nedenfor

Medlemsskab

Med dit kontingent støtter du foreningen økonomisk og har ikke andre forpligtelser. Har du lyst, er du meget velkommen til at deltage i en eller flere af foreningens aktiviteter via din lokalgruppe.

Støttemedlemskab giver desuden mulighed for at deltage i foreningens besøgsture.

Du kan derudover vælge at blive kontaktperson for et barn eller en venskabsfamilie

Kontingent: 375 kr. årligt

Kontaktperson

Du får tildelt et barn eller en venskabsfamilie, som du er kontaktfamilie for. Du modtager navn, foto, alder og evt. oplysninger om Børnehjem.

Hvad indebærer det?

Du forpligter dig til 2 gange årligt at sende en pakke med praktiske ting til hverdagen og lidt til sjov og adspredelse. Transporterne kører forår og efterår og annonceres i medlemsbladet under ”Nyt fra grupper og udvalg” samt på hjemmesiden. Banankasser er det mest brugte at sende ting i og gør det nemmere for transportenholdet at stable kasserne.

Du har mulighed for at besøge dit barn eller familie i Rumænien.

Du har mulighed for at engagere dig i foreningens mange forskellige aktiviteter sammen med andre i din lokalgruppe.

Enkeltbidrag/gavebrev

Du kan vælge at indbetale et gavebeløb som en engangsforeteelse.

Du kan oprette et såkaldt gavebrev på et fast månedligt/årligt beløb.

Foreningen er godkendt som humanitær forening, og bidrag til foreningen er derfor begrænset fradragsberettiget i.h.t. Ligningsloven.

 

RP92-1

Sådan bliver du medlem

Den nemmeste og hurtigste måde at blive medlem på er at overføre kontingentet 375 kr. til foreningens konto i Nordea 2376-0270 989 012 sammen med dit navn, adresse og emailadresse.
Som medlem får du tilsendt et velkomstbrev med dit medlemsnummer, det seneste medlemsblad, Mana in Mana samt vores vedtægter. Du vil på et tidspunkt blive kontaktet af et medlem af foreningen, så du kan få svar på evt. spørgsmål.

Ønsker du at blive kontaktperson, bedes du skrive dette, og du vil få  tilsendt børneattest til underskrift. Når vi får en godkendt børneattest retur fra Politiet, bliver du kontaktet, så vi sammen finder ud af hvilket barn (køn og alder), du ønsker at støtte. Vi kan selvfølgelig ikke love, at vi altid kan opfylde dit ønske, men vi gør hvad vi kan.

Såfremt du ønsker at støtte en familie, får du ikke tilsendt en børneattest, men ellers er proceduren den samme.

Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at ringe til Jette Broberg på 23 31 05 54 eller skrive i mailboksen.

Venlig hilsen
Jette Broberg