Vendsysselgruppen

Vendsysselgruppen består af 15-20 aktive medlemmer, som mødes 3 – 4 gange om året.

Gruppen har pt. flg. aktiviteter:
Indsamling af madvarer og toiletartikler 2 gange årligt
Indsamling af penge til uddannelsesstøtte
Informere i lokalområdet om foreningens arbejde
Drøfte/tage del i foreningens øvrige arbejde

Mødested:
Privatskolen i Sæby
Nordens Allé 4
9300 Sæby

Forårets indsamling 2013 omfatter 2 butikker samt desuden indsamling udført af KFUM-spejderne i Brugsen i Gærum .

Mere end 2 tons madvarer indsamlet

Medlemmerne af Rumæniensprojektet af 1992, Sct. Georgs Gilderne og KFUM-spejderne i Gærum kunne med glæde og tilfredshed sende resultatet af weekendens madindsamling af sted til centrallageret ved Kolding. Igen havde frederikshavnerne og borgerne i Gærum vist stor forståelse for at hjælpe børnehjemsbørnene i Rumænien. Der blev lagt ca. 2 tons madvarer og toiletartikler i indsamlernes kasser i SupeBest på H.C.Ørstedsvej og Skagensvej samt i Brugsen i Gærum, hvor KFUM-spejderne foretog indsamlingen. Adskillige kunder gav desuden pengebeløb, så indsamlerne selv kunne købe varer til indsamlingen, ligesom der blev afleverede fine hjemmestrikkede trøjer, sokker og huer til de rumænske børn.

En stor tak til alle givere!

Julemarkedet 2012: gav ca 4000 kr. i overskud, som sammen med tidligere års overskud hensættes til bl.a. akut opstået behov i et af foreningens projekter.

Julemarkedet 2011: på Knivholt Hovedgård gav et godt overskud, nemlig kr. 4.200, som sammen med sidste års overskud er doneret til Transportudvalget, med henblik på en tredje lastbil på næste transport til Rumænien. Vi siger tak til de mange, der besøgte vores bod.