Sydjyllandsgruppen

I Sydjyllandsgruppen er der i øjeblikket ca. 20 familier, som har engageret sig og er repræsenteret ved de 2 årlige møder. Gruppen består af både kontaktmedlemmer og støttemedlemmer. Nogle er mest engageret i børnehjemsbørnene, andre i bunica-projektet, og andre igen vil bare gerne yde en praktisk indsats på vores lager.

Vores gruppe arrangerer 2 gange årligt madindsamlinger forud for henholdsvis forårs- og efterårstransporten. Det foregår altid i Kolding, og vi er velkomne både hos Rema 1000 og 2 forskellige Superbrugen-butikker, ligesom vi også har haft en indsamling hos Liva Supermarked. Som regel kan vi samle 1000 kg varer ind på en weekend, og derudover nogle kontanter, som vi bl.a. køber bléer for til de små børn på børnehjemmene.

Madindsamlingerne giver nogle gode samtaler med folk og oplagte muligheder for at oplyse om vores forening og henvise til hjemmesiden.

Nogle af medlemmerne i vores gruppe tager jævnligt i sommerhalvåret på Brørup Marked og sælger brugte ting og sager fra en kræmmerbod, og andre har deltaget på byens bagagerumsmarked. Effekterne kommer fra venlige mennesker, der donerer til os, og fra familie og venner. Vi aftaler på vores møder i gruppen, hvilke projekter, vi vil bruge de indtjente penge på.

I vores gruppe er vi så heldige at have kontakt med en gruppe ældre kvinder, der er utrolig fingernemme. De strikker alt lige fra små babysokker til store og varme tæpper. Når transporten 2 gange om året går til Rumænien er der altid flere sække med tøj med fra disse næstekærlige kvinder.

Har man noget pænt, brugt tøj, sengelinned, håndklæder, eller andet, man kunne have lyst at donere enten til et børnehjem eller en fattig familie i Rumænien, er man velkommen til at kontakte Vivi. Vores lokalgruppe betaler 20 kr. pr. kasse, der sendes med transporten herfra, så det vil være en stor hjælp, hvis man også vil betænke os med nogle penge til dén udgift.

Få flere informationer ..

Hvis du har nogle ting, du vil donere til projektet, eller vil du vide noget mere om gruppen, kan du kontakte mig via mailboksen eller på mobil 28 74 10 14

Med venlig hilsen
Vivi Eriksen