Midtjyllandsgruppen

HUSK VORES JULELOPPEMARKED

Består af ca 50 medlemmer. Vi er en fast mindre gruppe, som holder gang i hjulene ved at holde fast i diverse aktiviteter og ved at fordele arbejdet efter ønsker og kompetencer, et godt fællesskab og glæden ved at kunne hjælpe hvor det nytter. Vores hovedopgave er “Casa Flora”, mødrehjælps/krisecenter; læs mere fyldestgørende i menuen “Casa Flora”.

Midtjyllandsgruppen holder som altid julemarked sidst i november.

I år er det blevet til et juleloppemarked lørdag d. 28. november 2015 k.l 10 – 17.

Det vil som altid være et hyggeligt og spændende marked med stort udvalg af julepynt, kranse, dekorationer, masser af hjemmelavet syltetøj, håndarbejder, tombola, og som noget nyt et stort loppemarked. Der er som sædvanligt mulighed for at få en kop kaffe og en kage til i den hyggelig café.

Møder 2014:

Alle møder holdes i Johannesgården, Skt Johannes Allé 1, 8000 Aarhus C.
Onsdage den 14. Maj – 11. Juni – 10. September – 8. Oktober – 12. November – 3. December.

Alle er velkomne til at deltage, høre om gruppens arbejde, diskutere situationen her og nu, komme med forslag til nye tiltag og nyde et
hyggeligt samvær.

Aktiviteter i 2014:

Loppemarked: Steen Billes Torv, Trøjborg, 3 eller 4 gange i løbet af året, Næste marked lørdag d. 14. juni kl 10 – 15.

Sommermarked: Stort loppemarked i Femmøller søndag d. 13. juli kl. 10 – 16.

Julemarked: Det store årlige julemarked afholdes i Sognegården, Skt. Johannes Allé 1.
Opstilling: Torsdag d. 27. november kl. 16 – ca 20; Fredag d. 28. nov. kl 13 – 17; lørdag d. 29. nov. kl 10 -16; søndag d. 30. nov. kl. 12 – 16.

Madindsamling: Der var i februar og kommer igen til september (dato kommer senere) madindsamling ved Løvbjerg i Trøjborgcenteret kl. 10 – ca 16. Indsamlingen foregår i forbindelse med de to årlige transporter til børnehjemmene i Rumænien. Lise og Peter Ravn står for arbejdet, som består i at uddele “ønskesedler”, tage imod varer, sortere, pakke og opbevare, samtidig fortælle interesserede om vort arbejde i foreningen. Tlf. 2164 8555.

Starterkasser: Når børnene fra børnehjemmene fylder 18 år kan de ikke mere bo på hjemmene, de skal ud at stå på egne ben. Disse unge har ikke haft mulighed for at samle udstyr til egen bolig. Midtjyllandsgruppen ved Lise Ravn står for pakning af kasser til uddeling. Kasserne indeholder bl.a. sengetøj, håndklæder, køkkengrej, m.m. Disse kasser sendes med forårstransporten.

Følgebus: I forbindelse med Rumæniensprojektets to årlige transporter kan man melde sig til en bustur til Lugoj, en anden slags oplevelse, som kan anbefales.

Lager: Gruppen har et gratis lager på Djursland, hvor vi tumler rundt ogsorterer og pakker kasser. Det er lidt langt fra Aarhus, så et stort ønske er et tørt lokale/rum tættere på byen. Er der nogen som har eller kender til et sådant rum vil vi blive meget glade.

Gruppen mangler altid m/k-er som har lyst til at give en hånd med til f.eks. Juledekorationer, kransebinding, nørklerier, bagning, markeder, madindsamling og meget andet.

Kontaktpersoner:
Inger Brøndum Rasmussen
Roald Amundsens vej 15
8200 Aarhus N
tlf: 86161296
Mail: inger.broendum@hotmail.dk

Birte H. MacIntyre
Knud Rasmussens vej 8
8200 Aarhus N
tlf: 2845 6858
Mail: birte@macintyre.dk

Få flere informationer ..

Hvis du har nogle ting, du vil donere til projektet, eller vil du vide noget mere om gruppen, kan du kontakte os via mailboksen eller på tlf. 86 16 12 96 eller 28 45 68 58

Med venlig hilsen
Inger Brøndum Rasmussen

Birte MacIntyre