Rejseudvalg & Børnerejser

Foreningen arrangerer 2 gange om året børnerejser til Danmark. Sommer og til jul

Afhængig af hvor mange børn der er tilmeldt og hvor mange uger kontaktfamilierne ønsker at have børnene på ferie, afvikles sommerperioden over flere omgange. Man kan vælge mellem 2, 3 eller 4 uger. Børnene i Rumænien har 3 måneders sommerferie.

Børnerejserne omkring jul er dog altid en fast periode og af ca. 3 ugers varighed. Medio december til starten af januar.

For børnene er det at komme på ferie i Danmark en stor oplevelse. De kommer væk for en periode fra deres hverdag og oplever en hel ny verden.

Der er rigtig meget, børnene kan stifte bekendtskab med, når de er her. En tur i biografen (hvad de fleste børn aldrig har prøvet), familiebesøg, legeland, skovtur, sommerhus, tivoli, museer hvor man må røre ting, en sandkasse, legetøj, ja rækken er lang. At se et barns glæde ved noget nyt er ubetaleligt. Kommer barnet fra et børnehjem, betyder det at komme til Danmark også, at barnet pludseligt har de voksne helt for sig selv.

Jeg kan varmt anbefale, at har man mulighed for at have sit kontaktbarn på ferie i Danmark i en af perioderne, får man rigtig meget glæde tilbage.

Kontakten for barnet er rigtig vigtig. ”Der er nogen, der bryder sig om specielt MIG”.

Sprogproblemer er til for at overvindes. Der er altid en rumænsk pædagog med til Danmark, der kan kontaktes telefonisk. Og så kommer man langt med tegnsprog og armbevægelser. Eller tegninger.

Jeg håber, rigtig mange børn må få denne mulighed.

Julerejser 2016

Sommerrejser 2017

Sommerrejser 2017
De oplyst datoer, er dem vi regner med, at busselskabet Comati kører på.
Skulle der komme ændringer senere, vil disse bliver opslået her på hjemmesiden og på Facebook.

Vær opmærksom på at prisen på børnerejser er baseret på, at der er mindst 7 deltagere på hver udbudt periode. I modsat fald – hvis turen skal gennemføres – vil der komme en regulering/efterbetaling.

Tryk her

Børneattest

KONTAKT

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig – gerne via mailboksen eller på telefon 23 31 05 54

Mange hilsner

Jette Broberg